Francouzská venkovská kuchyně : pokrmy a příhody z vesnice na vinicích /

Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov - z jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů. Autorka se se svou rodinou přestěhovala na francouzský venkov, na opuštěný starý zámek v Médoc. Zde od bývalého majitele a vynikají...

Celý popis

Hlavní autor: Thorisson, Mimi
Další autoři: Oddur Thorisson, Stárek, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
English
Vydáno: Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice: Knihy Omega
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02113nam-a2200445-i-4500
001 50340
003 CZ PrNK
005 20210310212710.0
007 ta
008 170926s2017----xr a|||e|||cze001|0|cze|d
020 |a 978-80-7390-873-7 
040 |a ULG001  |b cze  |d OLA001  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF-sel 
080 |a 316.33  |2 MRF-sel 
080 |a 911.3  |2 MRF-sel 
100 1 |a Thorisson, Mimi  |7 xx0217285  |4 aut  |e Autor 
240 1 0 |a Frech country cooking.  |l Česky 
245 1 0 |a Francouzská venkovská kuchyně :  |b pokrmy a příhody z vesnice na vinicích /  |c Mimi Thorisson ; fotografie: Oddur Thorisson ; přeložil: Jiří Stárek 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2017 
300 |a 335 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 26 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Knihy Omega 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 |a Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov - z jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů. Autorka se se svou rodinou přestěhovala na francouzský venkov, na opuštěný starý zámek v Médoc. Zde od bývalého majitele a vynikajícího kuchaře posbírala 100 lahodných, typicky francouzských receptů. Připravte si lahodné suflé z bílého chřestu, polévku Pot au Feu, čekanku se šunkou a soleným máslem nebo francouzský čokoládový dort. 
650 0 7 |a francouzská jídla  |2 czenas 
650 0 7 |a venkov  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |2 czenas  |7 fd132687 
700 0 |a Oddur Thorisson  |7 xx0217279  |4 pht  |e Fotograf 
700 1 |a Stárek, Jiří  |7 jo2016914771  |4 trl  |e Překladatel 
830 0 |a Knihy Omega 
942 |c KN 
999 |d 50340 
993 |0 0  |1 460420002593  |6 6N4666  |7 0  |9 52685  |c 4996  |d 2017-10-31  |e 0  |f VODERADY  |g 6-N4666  |l VODERADY  |r 2021-03-10  |t 6  |y KN