Prašina : Křídový panáček. - Matocha, Vojtěch, 1989- (Prašina - kroniky : Křídový panáček, 2023)
Komiksová série s novými postavami navazující na stejnojmennou knižní trilogii. Tajemný žhář je konečně dopaden a odsouzen. Obyvatelé Prašiny se díky Vaškovi sjednotí a prolomí mnohaleté mlčení. Vedení města je nuceno vyslyšet jejich požadavky a zastavit plánovanou výstavbu. Ale bouřlivé události tím na Prašině neskončily.