Hořká chuť lásky - Lanczová, Lenka, 1964- (Čtení pro dívky (Víkend), 2001)
Hledání lásky, citu a pochopení, je nejen složitým obdobím pro sedmnáctiletou studentku Nelu, ale opět i námětem nového dívčího románu.